Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Receptie op de camping

Aankomst
In de boekingsbevestiging staan de tijden waarop je kunt aankomen. Wij verzoeken je met klem deze tijden aan te houden.Te vroeg aankomen is nadrukkelijk niet toegestaan! 

Bij aankomst zullen onze medewerkers jullie bij de receptie ontvangen, jullie campingplek aanwijzen en de eventueel door jullie bijgeboekte zaken verzorgen. 

Is het bij aankomst even druk aan de receptie, dan kunnen jullie een tafeltje op het terras opzoeken en even wachten. Natuurlijk staat het jullie ook vrij om een korte wandeling in de omgeving te gaan maken. Laat je vakantie gewoon beginnen.
Kom je onverwachts te laat, bel dan onderweg met onze nooddienst op 0031 (0) 172 - 720 170. De dienstdoende medewerker kan jou dan verder helpen en bijvoorbeeld zorgen dat de receptie nog even openblijft. Bent je veel te laat, dan kun je - alleen na contact met de nooddienst - de volgende dag nog aankomen. Zonder contact vervalt jouw boeking automatisch na de laatste aankomsttijd.

 

Vertrek
Ook het tijdstip waarop je de accommodatie dient te verlaten staat op deze boekingsbevestiging. Wil je eerder vertrekken, meld dit dan aan onze medewerkers, zodat zij jullie vertrek kunnen inplannen en je niet hoeft te wachten op de controle en het eventueel terugbetalen van jouw borg (bij huuraccommodaties).