Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Friends2Camp Activiteiten
Samen er op uit en wat beleven!

Friends2Camp organiseert op alle vakantiebestemmingen spannende outdooractiviteiten.
De activiteiten worden begeleid door getrainde en bekwame instructeurs en onze reisleiding.

Deze activiteiten boek je ter plaatse bij aankomst bij de reisleiding.

Activiteiten camping Olympia in België:


Outdooractiviteiten (zie verderop de omschrijving en prijzen)
1. Steengroeve Carriënta, Challengeparcours
2. Vlottenbouwen en – varen (mits de waterstand het toelaat)
3. Outdoorsteppen op "Freek Footbike"
4. Shooting (boogschieten, luchtbuks)
5. Mountainbiken (ATB)
6. Kanovaren/kajakken (mits de waterstand het toelaat)
7. Adventure hike  (foto tocht)
8. Hunt your friends / Shoot out
9. Lampjestocht

Carriënta Outdoor Challenge: deze oude steengroeve is omgetoverd tot een uniek challengeparcours. Jullie treden de steengroeve binnen via een aardedonkere tunnel van 400 meter lang. Binnen zijn er de spannendste activiteiten te beleven: Tokkelen (220 meter), Abseilen uit een helikopter, een Himalaya-brug, touwbruggen, Via
Ferrata’s en nog veel meer. € 45,- p.p. Kijk voor meer informatie op www.carrienta.com
Wil je een halve dag? Dat kan voor € 37,- p.p. (ochtend) of  € 39,- p.p. (middag)

Vlottenbouwen: met vier tonnen, zes houten palen, peddels en stevig touw gaan jullie een vlot bouwen. Deze activiteit zal jullie laten samenwerken en zo naar de overkant van de rivier laten peddelen. Vanaf 7 jr € 10,- p.p. (Zwemdiploma verplicht). Als de waterstand te laag is bieden wij deze activiteit niet aan.

FREEK Outdoorsteppen: deze steps zijn ontwikkeld voor avontuurlijke tochten met onder andere meer grip, een betere ligging en de beste schijfremmen. Dus zet je beste beentje voor en stap op de FREEK voor een relaxte rit door de omgeving. € 19,- p.p. 

Kanovaren: na een kleine instructie stap je in de kano en peddel je gezamenlijk met de stroming mee en geniet je van een mooie en uitdagende route door de prachtige natuur. € 22,- p.p. (indien de waterstand te laag is kan dit onderdeel helaas niet doorgaan)

Mountainbiken: We rijden op fietsen die speciaal aangepast zijn voor deze omgeving. Na instructie gaan we kijken of de ATB goed is qua hoogte en testen we het remmen. We maken groepjes voor beginners en voor gevorderden. Onze instructeur neemt jullie mee voor een intensieve tocht van een uurtje of 2.
We klimmen en dalen over verharde en onverharde bospaden en veldwegen door de prachtige natuur. En…. What goes up, must go down!
Kledingadvies: korte broek of broek met strakke pijp of trek een sok om je broekspijp, dit om te voorkomen dat straks je broekspijp tussen de ketting komt. € 22,- p.p., dagdeel, vanaf 12 jaar. 

Shooting: raak jij de roos? En doe je dat met een boog of een luchtbuks? Aan jou de keuze, maar je mag ze allemaal proberen. € 15,- p.p. 

Nieuw: Hunt your friend (Pijlen met softpoints afschieten op de tegenpartij. Het spel is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintbal. Een veld met objecten waarachter je je kunt verschuilen. Raak je een tegenstander dan moet hij/zij het veld verlaten. Welk team verovert de vlag?) € 15,- p.p. vanaf 12 jaar

Fotospeurtocht op de Ninglinspo: Tussen camping Olympia en camping le Moulin du Diable ligt het mooiste wandelgebied van de omgeving. De rivier kronkelt zich een weg in een prachtig natuurgebied en heeft over een lengte van 2500m een verval van wel 200 m. Watervalletjes en boomstambruggetjes maken deze wandeling een avontuurlijke tocht. De foto’s wijzen je de weg en onze reisleider of een begeleider wandelt gezellig mee. € 1,- p.p. 

Verder wordt er ter plaatse van alles georganiseerd zoals een Barbeque-avond (bestaande uit 3 soorten vlees, sauzen, salade, stokbrood, kruidenboter en frietjes), Hamburger party (beleg je broodje naar eigen smaak met ui, tomaat, hamburger, sla, mayonaise, curry of ketchup) of Pizza party (beleg de pizzabodem naar eigen smaak met bijvoorbeeld tomatensaus, ui, spekjes, salami, kaas of paprika en wij bakken hem voor je af). 
Er wordt op de camping ook animatie aangeboden welke inclusief is in de prijs. Klik hier voor meer informatie.

Boek hier jullie accommodatie of campingplek. 

Aansprakelijkheid

De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten binnen of buiten het in deze informatie en/of op onze websites vermelde programma's, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de medewerkers van onze campings wordt georganiseerd.

De deelnemende campings noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.

Het uitvoeren van onze activiteiten is altijd afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden of gebeurtenissen van buitenaf waar wij geen invloed op hebben. Wij zullen echter altijd proberen, indien een activiteit niet door kan gaan, een gelijkwaardig alternatief aan te bieden.

vlotbouwen

mountainbiken Belgie eenoudervakantie

eenoudervakantie step

eenoudervakantie klimmen

eenoudervakantie activiteiten

eenoudervakantie Carrienta challenge

eenoudervakantie boogschieten

eenoudervakantie kanotocht

eenoudervakantie leuke activiteiten

klimmen Frankrijk

vlottenbouwen eenoudervakantie

mountainbiken eenoudervakantie