Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

zwembadspelletjes eenoudervakantie

kinderen eenoudervakantie spelen

reisleiding eenoudervakantie

eenoudervakantie midgetgolf

Onze reisleiding
Nét dat beetje extra vakantieplezier

Onze Nederlandse reisleiders zullen tijdens jullie verblijf ook op de camping logeren zodat zij dag en nacht voor jullie klaar staan. Zij zullen gedurende de week ook voor nét dat beetje extra zorgen.
Zo zal onze reisleider jullie bij aankomst welkom heten en samen met de beheerders van de camping zal hij jullie geboekte huurtent of kampeerplaats op de camping aanwijzen. Kom je met je eigen tent en heb je hulp nodig bij het opzetten? Dan zal onze reisleiding je zeker helpen!

Als iedereen aanwezig is zal de reisleiding ‘s avonds de welkomstmeeting leiden. Iedereen van de eenoudergroep zal zich hier kort voorstellen.

Bij de reisleider kun je je dan ook gelijk opgeven voor de activiteiten op locatie.
Naar aanleiding van de geboekte activiteiten deelt de reisleiding samen met de hoofdinstructrice het programma van die week in, vervolgens zal het programma bij de receptie worden opgehangen en de reisleider zal het programma vervolgens in goede banen leiden.
Onze reisleider weet ook dat ene restaurantje te vinden waar je goedkoop kunt eten, zal meegaan op een activiteit en zal de animatie verzorgen.
Onze reisleiding heeft een stevige interne traning gevolgd en staat tijdens jullie vakantie steeds in contact met het hoofdkantoor, met de instructeurs en de beheerders om alles gladjes te laten verlopen. Onze reisleider is het aanspreekpunt bij vragen over het programma, houdt de weersverwachting in de gaten, heeft een EHBO set, telefoon en zal er voor zorgen dat iedereen op tijd bij het meetingpoint staat zodat we tijdig samen kunnen vertrekken voor de geplande activiteit.
De reisleiding zal de goede sfeer bewaken en het is de bedoeling hij samen met ons team ter plaatse jullie een welverdiende en onvergetelijke vakantie zullen bezorgen.

Boek hier een eenouder accommodatie of campingplek.

Tot ziens in de Ardennen.
Enjoy!

eenoudervakantie animatieeenoudervakantie helpen tent opzetten