Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

 

De Feel Good lodge is een 4-persoons onderkomen met een koelkast, elektrisch fornuis (werkt mits stroom is bijgeboekt) en een houten buitenterras met tuinmeubilair. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping. Bij onze eenoudervakanties kun je boeken met maximaal 1 volwassene per Feel Good Lodge met max. 3 kinderen. Huisdieren en roken zijn in onze accommodaties niet toegestaan.
Deze comfortabele lodge heeft bijvoorbeeld fijne boxspring bedden, twee stapelbedden met luxe matrassen, een living met een 3-persoonsbankje, een tafel en stoelen en een echt keukenblok. Op het deels overkapte terras staat nog een buitenset (tafel met stoelen). Stroom en koelkast zijn nog niet in de prijs inbegrepen! Je maakt gebruik van het sanitairgebouw op de camping.

Ligging
Camping Olympia ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps met winkels, supermarkt, restaurants en de grotten van Remouchamps. Iets verderop ligt het toeristenplaatsje Aywaille met gezellige terrasjes, kledingwinkeltjes, restaurantjes, kapsalons etc.

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om leuke activiteiten te doen. Je hoeft hier dus absoluut niet stil te zitten. Ga een dag shoppen in Luik, bezoek de dierentuin Monde Souvage, ga wandelen op de Ninglinspo of ga midgetgolfen op camping Confluent.

Faciliteiten
Twee nieuwe zwembaden, Poolclub met ligbedden, bankjes en fijne stoelen om van de zon te genieten en te chillen. Poolbar met verkoop van koele drankjes bij de zwembaden (1.40 m diep). Autoluwe camping. Receptie met Nederlands sprekend personeel, een sanitairblok met meerdere toiletten en gratis warme douches, wasmachine, speeltuin, kampvuurplaats, tafeltennistafel, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, air hockey, 2 poolbiljarts, bar met restaurant, BBQ corner, snackbar, centrale parkeerplaatsen langs de rand. Aan het einde van de dag kun je gezellig op het terras of in de Poolclub zitten om van een drankje te genieten. 

Inventaris FeelGood Lodge: 1x 2-persoonsbed (200 x 140 cm), 2x stapelbed (200x70 cm), 4x dekbed en 4x kussen, 6x stoel, 1x tafel, 6x bord, 6x dessertschaaltje, 6x koffie-/theemok, 6x vork, 6x multifunctioneel mes, 6x eetlepel, 1x bestekbak, 1x thermosfles, 1x filterhouder, 1x kooktoestel, 1x koelkast, 2x pan, 1x koekenpan, 3x onderzetter, 1x snijplank, 1x jerrycan, 1x spatelset, 1x blikopener, 1x kurkentrekker, 1x sla mengkom, 1x afwasteil, 1x asbak, 1x bezem, 1x blik en veger, 1x vuilnisemmer, 1x emmer, 1x dweil, verlichting (werkt mits stroom is bijgeboekt), deels overdekt houten buitenterras met 2x standenstoel en 1x tuintafel (deze lijst kan in de praktijk licht afwijken, mist u iets, vraag het bij de receptie). Stroom en koelkast zijn nog niet inbegrepen in de basisprijs.

Lakenpakket: Voor € 12,25 per persoon huur je een lakenpakket via ons. Dit zijn verplichtte kosten Wij zorgen dan dat er lakens, matrashoes, een kussensloop, kussen, dekbed en dekbedhoes aanwezig zijn. Standaard zijn er geen kussens en dekbedden aanwezig in de Lodge.

Handdoekenpakket: Voor € 8,- zorgen wij dat er een handdoekenpakket is voor jou, bestaande uit één grote en een normale handdoek.

Schoonmaak: Je dient de accommodatie na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers. Liever niet poetsen op de laatste vakantiedag? Geen probleem, voor € 37,50 doen wij dit voor je en dien je de Feel Good lodge veegschoon achter te laten.

Verzorging: Het verblijf is op basis van logies. In het restaurant kun je broodjes bestellen zodat je de volgende ochtend lekker vers brood bij het ontbijt hebt. Ook kun je in het restaurant terecht voor bijvoorbeeld een tosti als lunch en ook 's avonds kun je er een hapje eten.

Het geheim van onze eenoudervakanties: We organiseren al jaren actieve reizen, maar intussen kunnen we concluderen dat de eenoudervakanties toch wel de gezelligste zijn. Kinderen maken van nature makkelijk contact met elkaar, maar de ouders sluiten al bijna even snel vriendschap. Dat komt vooral door de ontspannen 'niets-moet-en-alles-mag-sfeer'. Alles is voor handen in Remouchamps, van een spannend outdoor avontuur in onze steengroeve Carriënta tot een rustig dagje op de camping. Ouders en kinderen hebben een fantastische, spannende, gezellige en onvergetelijke vakantie. Iets voor jou en je gezin?