Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Friends2Camp is een reisorganisatie die met het grootste plezier vakanties voor eenouders verzorgt waarbij ouder en kinderen samen met andere eenoudergezinnen erop uit gaan. Van een compleet ingerichte tent tot de uitvoering van de activiteiten en animatie: Friends2Camp zorgt dat alles geregeld wordt. Uiteraard is er altijd een reisleider voor alle vragen van de groep aanwezig. Hij/zij zal iedereen van de groep helpen en begeleiden gedurende de week. Bij ons krijg je duidelijke informatie over de aangeboden reizen en via onze website www.friends2camp.nl kun je eenvoudig en snel je vakantie boeken.

Betaalbaar, vriendschap, avontuur, actie en fun... Dat zijn de kernwoorden bij Friends2Camp. Het is super als je kinderen zich tijdens de zomervakantie vermaken, maar het wordt pas echt geweldig als jullie het samen naar de zin hebben.
Tijdens een kampeervakantie in een mooie omgeving staat het buitenleven centraal. Je maakt sneller contact met anderen, dan wanneer je achter een gesloten deur van een hotelkamer verblijft.
Als je ook nog eens samen meedoet aan de activiteiten van Friends2Camp, dan zul je zeker niet stil zitten.
Kinderen maken bij Friends2Camp al snel vrienden. Voor ouders en kinderen samen is het aanbod aan activiteiten per locatie zeer gevarieerd. Ons outdoorteam gaat er met jullie op uit om er een onvergetelijke vakantie van te maken.
Vooral het gevoel van samen het avontuur tegemoet gaan en plezier beleven staat bij ons voorop. Niet alleen kinderen maar ook de ouders houden er na deze week vaak blijvende vriendschappen over.
Je staat er bij Friends2Camp nooit alleen voor. Want naast andere eenoudergezinnen staat er altijd een reisleider/ster voor jullie klaar om jullie een zorgeloze en fijne vakantie te bezorgen. Bij hem/haar kunnen jullie je ook aanmelden voor de activiteiten en hij/zij is degene die zorgt dat deze week in goede banen zal verlopen.
Wij hebben eigen campings, eigen instructeurs en ook de benodigde outdoormaterialen en kunnen zo onze eenoudervakanties tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.
Enjoy...!

Waarom een 1-oudervakantie
Friends2Camp vindt het belangrijk om een hechte groep te vormen tijdens haar reizen omdat we weten dat er veel eenouders zijn die niet graag alleen op vakantie gaan, maar dit liever doen met andere eenouders en hun kinderen
samen. Friends2Camp wil graag de verbindende factor zijn voor haar deelnemers en de groep.
Alle eenoudergezinnen staan bij elkaar op een gezellig gedeelte van de camping zodat je door deze opzet als ouder of kind de mogelijkheid hebt om anderen van de groep te ontmoeten.

Verder organiseren wij speciaal voor jullie groep spannende outdooractiviteiten, animatie en gezellige barbecue- of pizza-avonden zodat jullie de hele week met elkaar op zullen trekken.
Natuurlijk worden jullie daarin begeleid door onze enthousiaste, behulpzame en gastvriendelijke teams die altijd voor jullie klaarstaan. Wij verzorgen jullie reis en de activiteiten en hopen dat onze deelnemers verrassende, ontspannen vakanties beleven waar plezier en vriendschappen maken voorop staan.

Op onze campings heerst een fijne, vrije sfeer, waar je al gauw een praatje met andere campinggasten maakt en waar de kinderen al snel vrienden maken. Op iedere camping bieden wij spannende, uitdagende en verrassende activiteiten aan. Er is bij onze reizen de mogelijkheid om vooraf een actiefpakket boeken. Wil je liever ter plaatse je vakantie indelen en activiteiten boeken? Dan kan dat bij de reisleider.

Alle eenouders krijgen hun eigen plek of tent waar rust en privacy te vinden zijn. Ook is er een centrale plek waar je bijvoorbeeld ’s avonds kampvuur kunt maken en van elkaars gezelligheid en een drankje kunt genieten. Het is niet mogelijk voor anderen buiten Friends2Camp om aan het programma of activiteiten deel te nemen.
Actief bezig zijn maar ook ontspanning.
Op vakantie met een eenouder groep is zó veel leuker!


Waar kun je naartoe?

België
CAMPING OLYMPIA
Camping Olympia is de grootste camping die Friends2Camp aanbiedt. Met haar inmiddels zeer geliefde Poolclub met 2 zwembaden, poolbar waar heerlijke drankjes te koop zijn, ligbedden en fijne zitplekken, dart-kamer, airhockey- en pooltafels, ligging aan de rivier, speeltuin en animatieteam is er altijd wat te beleven. De camping beschikt over een restaurant met bar en gratis WiFi. Ook buiten de camping is genoeg te beleven, onder andere met onze georganiseerde outdooractiviteiten.

 

eenouder kamperen

eenouder kanovaren

eenouder kinderen op vakantie

eenouder gezellig

eenouder gelukkig

eenouder blij