Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Onze partners 


Onze partners
Voor een aantal zaken hebben wij als 1-ouder specialist weer andere specialisten nodig.
Graag stellen we ze hieronder aan je voor.

Autobusonderneming W.Verhoef
Een echt familiebedrijf gerund door de familie Sanders. De familieleden staan dag en nacht klaar om onze gasten veilig en conmfortabel te vervoeren. De bussen zijn modern, veilig en trekken onze fietsaanhangers door heel Europa. Natuurlijk zijn de chauffeurs van Verhoef professionals met het hart op de juiste plek. De medewerkers van Verhoef worden twee keer per jaar uitgebreid getraind door Friends2Camp medewerkers en zo is er een sterke band tussen de twee bedrijven.

Olympia Camping Group
De Olympia Camping Group is een familie bedrijf met 7 campings in België en Frankrijk. De directie van Olympia is sterk betrokken bij Friends2Camp en geeft alle vrijheid aan de gasten van Friends2Camp om een fijne vakantie te beleven. Olympia Camping Group ziet de natuur als haar werkplek, waar zij zuinig mee omgaat. Dat vraagt zij ook van haar gasten.

Carriënta Outdoordôme
Als je bij Friends2Camp jouw vakantie in Belgie boekt, dan kun je ter plaatse (en soms in een pakket vooraf) een super actieve dag in deze oude mijn boeken. Voor meer informatie kijk je op www.carrienta.com