Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Friends2Camp Activiteiten
Samen er op uit en wat beleven!

Friends2Camp organiseert op alle vakantiebestemmingen spannende outdooractiviteiten.
De activiteiten worden begeleid door getrainde en bekwame instructeurs en onze reisleiding.

Wij hebben per camping een leuk actiefpakket samengesteld tegen een scherpe prijs die je bij het maken van je boeking gelijk kunt boeken. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Alle andere activiteiten boek je ter plaatse bij aankomst bij de reisleiding.

Activiteiten camping Le Barrage Frankrijk:

Vlottenbouwen:
met vier tonnen, zes houten palen, peddels en stevig touw gaan jullie een vlot bouwen. Deze activiteit zal jullie laten samenwerken en zo naar de overkant van de rivier laten peddelen. Vanaf 7 jr - 12 jaar € 7,50 p.p., vanaf 13 jaar € 10,- p.p. (Zwemdiploma verplicht) 

Kanovaren: na een kleine instructie stap je in de kano en peddel je gezamenlijk met de stroming mee en geniet je van
een mooie en uitdagende route door de prachtige natuur. € 22,- p.p. 

Nieuw: Hunt your friend (Pijlen met softpoints afschieten op de tegenpartij. Het spel is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintbal. Een veld met objecten waarachter je je kunt verschuilen. Raak je een tegenstander dan moet hij/zij het veld verlaten. Welk team verovert de vlag?)  € 15,- p.p. vanaf 12 jaar

Shooting: raak jij de roos? En doe je dat met pijl en boog, luchtbuks, katapult, gaspistool, kruisboog of blaaspijp? Aan jou de keuze, maar je mag ze allemaal proberen. € 14,50 p.p., vanaf 15 jaar

FREEK Outdoorsteppen: deze steps zijn ontwikkeld voor avontuurlijke tochten met onder andere meer grip, een betere ligging en de beste schijfremmen. Dus zet je beste beentje voor en stap op de FREEK voor een relaxte rit door de omgeving. € 19,- p.p. 

Klimmen & Abseilen: midden tussen de wijnvelden van Beaune klimmen jullie tegen de hoge rotsen van het speciale
klimgebied. Natuurlijk moet je ook weer naar beneden en ga je dus abseilen vanaf het hoogste punt. € 29,- p.p. 

Suppen: Stand Up Paddling op de rivier de Saône. Met een groot surfboard en lange peddel ga je over de rivier de Saône. Blijf jij overeind? € 15,- p.p. 

JOEP Adventure Boottocht: met onze aluminium adventure boot ontdekken we met deze 13-persoons aluminium boot de rivier de Saône. Onderweg maakt onze kok een lekkere lunch voor jullie klaar. Ga zonnen op het zonnedek of neem een  verkoelende duik in de rivier de Saône. € 29,- p.p. incl. lunch

Sunset tour in de Joep Explorer boot
: stap aan het einde van de middag aan boord en we nemen je mee voor een boottocht over de Saône. Geniet van het gezelschap aan boord, de mooie natuur, een drankje en de ondergaande zon. (Prijs volgt nog)

City trip Beaune of Dyon: cultuur snuiven in historische stadjes met mooie gebouwen en waar authentieke winkelstraatjes zijn met leuke shops, terrasjes en restaurantjes. (Prijs volgt)

ACTIEFPAKKET, vooraf bij te boeken
De actiefpakketten welke je bij boeking kunt bijboeken staan per camping omschreven:

Camping Le Barrage Frankrijk:
• Actiefpakket bij te boeken à € 30,- p.p.: Vlottenbouwen en –varen, Hamburger-party (bestaande uit 2 hamburgers+broodjes, sauzen, salade, stokbrood, kruidenboter en frietjes) en Suppen (leuk en ontspannende activiteit en makkelijk te leren: je staat op een grote surfplank met een lange peddel in de hand en probeert op het water vooruit.

Aansprakelijkheid

De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten binnen of buiten het in deze informatie en/of op onze websites vermelde programma's, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de medewerkers van onze campings wordt georganiseerd.

De deelnemende campings noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.

Het uitvoeren van onze activiteiten is altijd afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden of gebeurtenissen van buitenaf waar wij geen invloed op hebben. Wij zullen echter altijd proberen, indien een activiteit niet door kan gaan, een gelijkwaardig alternatief aan te bieden.