Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Friends2Camp Activiteiten
Samen er op uit en wat beleven!

Friends2Camp organiseert op alle vakantiebestemmingen spannende outdooractiviteiten.
De activiteiten worden begeleid door getrainde en bekwame instructeurs en onze reisleiding.

Je boekt de activiteiten ter plaatse bij aankomst bij de reisleiding.

Activiteiten camping Les Sables Frankrijk:

Vlottenbouwen:
met zes tonnen, negen houten palen, peddels en stevige touwen gaan jullie een vlot bouwen. Deze activiteit zal jullie laten samenwerken en zo naar de overkant van de rivier laten peddelen. € 10,- p.p. (Zwemdiploma verplicht) (Wij zorgen ook voor peddels en zwemvesten).

Kanovaren: na een kleine instructie stap je in de kano en peddel je gezamenlijk met de stroming mee en geniet je van een mooie en uitdagende route door de prachtige natuur. € 19,- p.p. 

Shooting: raak jij de roos? En doe je dat met pijl en boog, gaspistool, buks, katapult of blaaspijp? Aan jou de keuze, maar je mag ze allemaal proberen. € 15,- p.p., vanaf 15 jaar

FREEK Outdoorsteppen: deze steps zijn ontwikkeld voor avontuurlijke tochten met onder andere meer grip, een betere ligging en de beste schijfremmen. Dus zet je beste beentje voor en stap op de FREEK voor een relaxte rit door de omgeving. € 15,- p.p. 

Suppen: Stand Up Paddling op de rivier de Saône. Met een groot surfboard en lange peddel ga je over de rivier de Saône. Blijf jij overeind? € 15,- p.p. 

City trip Beaune of Dyon: cultuur snuiven in historische stadjes met mooie gebouwen en waar authentieke winkelstraatjes zijn met leuke shops, terrasjes en restaurantjes. (Op eigen gelegenheid)

Aansprakelijkheid

De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten binnen of buiten het in deze informatie en/of op onze websites vermelde programma's, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de medewerkers van onze campings wordt georganiseerd.

De deelnemende campings noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.

Het uitvoeren van onze activiteiten is altijd afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden of gebeurtenissen van buitenaf waar wij geen invloed op hebben. Wij zullen echter altijd proberen, indien een activiteit niet door kan gaan, een gelijkwaardig alternatief aan te bieden.