Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Camping Les Sables

Zonnige Franse Camping op 50 m van de Saône

Camping Les Sables
Al v.a.€ 59,- p.p. per week met je eigen tent
Al v.a. € 89,-p.p. per week in complete huurtent


Boek hier een huurtent op camping les Sables.
Boek hier een campingplek op camping les Sables.

ACTIVITEITEN

Actiefpakket bij te boeken à € 28,- p.p., deze bestaat uit:
- Vlottenbouwen en –varen, samen met grote tonnen, touwen en palen een vlot bouwen en deze te water laten. Met peddels en zwemvesten gaan we een stukje de rivier op en peddelen naar de overkant en terug. Wie heeft het zeewaardigste vlot gebouwd en is het snelst terug?
- Hamburger-party. Broodjes, hamburger van de barbecue, sausen en een drankje. Aan lange tafels, dat is ouderwets genieten.
- Suppen (leuke en ontspannende activiteit en makkelijk te leren: je staat op een grote plank ( de sup) met een lange peddel in de hand en probeert op het water vooruit te komen. Een goede balansoefening ook voor je buik, billen en benen want die moet je continu aanspannen!, vanaf 10 jaar, zwemdiploma verplicht)
Animatie inclusief:
- welkomstmeeting met gratis drankje,
- kampvuur leren maken,
- knopen leren maken (nodig bij vlotbouwen), 
- avondspellen,
- een wandeling naar en door de omgeving richting Seurre,
- spelmiddag, voetbalwedstrijdje, zwembadspel, 
- kampvuur met marshmellows
en een super eindfeest met dance-avond waar een van onze top dj's draait op vrijdagavond. Meer uitleg over de animatie? Klik hier.
Ter plaatse te boeken: Adventure Boottocht, Boogschieten, Shooting, BBQ-avond, Happy hour. Bierproefavond, Wijnproeven, Suppen, Vlottenbouwen en –varen, Freek Footbike (steppen), city trip Beaune of Dyon, bingo avond (met fantastische prijzen € 2,50 per kaartje). Wandelingen door de omgeving en Hamburgerparty. Meer uitleg over deze activiteiten? Klik dan hier.

FACILITEITEN
• Receptie in grote Safaritent
• Sanitaire voorzieningen (gratis warme douches)
• Bar met terras en lounge in onze grote Safaritent
• Gratis WiFi
• Tafeltennistafel
• Kampvuurplaats
• Zwembad met terras
• Verhuur kampvuurschalen en verkoop van hout (onder voorbehoud i.v.m. droogte)

VERVOER
• Eigen vervoer
Afstand vanaf Utrecht: 760 km

Camping Les Sables ligt, met haar 50 ruime plaatsen, in de Franse Bourgogne op 50 m van de rivier de Saône, met een Nederlandse beheerders en voornamelijk Nederlandse campinggasten. Op deze zonnige Franse camping kampeer je op de traditionele manier in een prachtige omgeving maar met de hedendaagse gemakken. Zo staat er een Zodiac zwembad waar je een verkoelende duik in kunt nemen, maar in het rustige water van de Saône kun je ook heerlijk zwemmen. Dat gaan we dan ook zeker doen tijdens de kanotocht of de adventure boottocht waar je met je groep een prachtige tocht over de rivier kunt varen. Onderweg leggen we even aan voor een picknick, duiken we in het water vanaf de boot en kun je vanaf het zonnedek met trapje makkelijk weer uit het water komen.

“Kamperen op de traditionele manier in een prachtige omgeving. Na een relaxte reis zijn we aan het eind van de middag uitgerust op camping Les Sables in Frankrijk aangekomen.
We werden vriendelijk onthaald en tijdens de welkomstmeeting heeft iedereen zich voorgesteld. Vandaag gaan we met onze groep een stuk de Saône afvaren in de kano’s. Onderweg zullen we aan wal gaan voor een lekkere picknick. Het zonnetje schijnt en we kunnen een verkoelende duik in de rivier nemen. Als avondmaaltijd worden er hamburgers op de barbecue klaargemaakt.
Na het eten steekt de reisleider het kampvuur aan. Rond het kampvuur leer ik de anderen beter kennen en de kinderen vermaken zich in het Beachhouse met loungebanken. Er zijn hier de komende week nog meer leuke outdoor-activiteiten te beleven zoals een adventure-boottocht waarbij we onderweg gaan genieten van een picknick aan de waterkant en kunnen zwemmen in de rivier, verder gaan we suppen (dat is peddelen met een lange peddel terwijl je rechtop op een surfplank staat), boogschieten, vlottenbouwen en –varen maar ook wijnproeven of een gezamenlijke city trip naar Beaune of Dijon. De camping ligt in een rustige omgeving, midden in de Bourgogne, vlakbij een dorpje waar zich kleine winkeltjes maar ook supermarkten bevinden.
Wij hebben onze eigen fiets meegenomen achterop de auto. Zo kunnen we er zo nu en dan op eigen gelegenheid tussenuit. Wij hebben al veel zin in de rest van de vakantie en kunnen niet wachten tot de outdoor-activiteiten beginnen. ”


Boek hier een huurtent op camping les Sables. 
Boek hier een campingplek op camping les Sables.

Route-omschrijving vanaf Maastricht:
- Snelweg via Luik, Luxemburg stad, Dan de A 31 via Metz, Nancy, Langres naar Dijon, verlaat de A 31 en ga de A39 op richting Dole tot Saint Seine en Bàche, volg dan de A36 richting Beaune en neem afslag nr 1 en neem de D976 richting Seurre, vervolgens neemt u de D973 richting Jalanges, dan de D 350 richting Verdun-sur-le-Daoubs en vervolgens via Mont-lès-Seurre de D 154 naar Charnay-lès-Chalon. Over de route de Seurre, sla rechtsaf naar Rue de La Forge richting de kerk, hou de kerk aan uw linkerhand en sla rechtsaf naar de Rue Bourgeoise, vervolgens links af naar Rue Neuve en u bent gearriveerd. 

Adres:
Camping Les Sables
Chemin de la Plage
21250 - POUILLY SUR SAONE
Frankrijk

Telefoon: 0031 (0) 20 - 895 06 20
E-mail: friends@friends2camp.nl

Tot ziens op de camping!
Team Les Sables

eenoudervakantie Frankrijk

eenoudervakantie Frankrijk

eenoudervakantie Frankrijk met activiteiten