Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

 

Freecamp Huurtent - RiversideInformatie
Een gezellige eenouderbestemming dicht bij huis op een schiereiland tussen de rivieren de Maas en de Waal waardoor we veel watersportactiviteiten kunnen doen. Kanovaren, zeilen, suppen, waterskien, door de weilanden struinen etc.
 

“Nederland heeft zoveel plekjes waar ik nog niet geweest ben.
We gaan de wateren van Nederland eens op een heel andere manier verkennen samen met andere eenouders. Het boerenlandschap, prachtige plassen met strandjes, gezellige dorpjes. Camping Riverside ligt op een schiereiland met vele watersportmogelijkheden. Vanaf deze camping is van alles te doen. De kinderen maakten bij aankomst al snel vriendjes en ze zijn de meeste tijd op en in het water te vinden. Het animatieteam neemt de kinderen mee op sleeptouw. Ze organiseren van alles: van knutselen tot sportactiviteiten, speurtochten, zeskamp, vossenjacht en avondspelen en dat terwijl ik lekker voor mijn tent zit te lezen. Straks ga ik een potje boerengolfen door weilanden en over bruggetjes en pakken we daarna een terrasje om samen van een lekker drankje te genieten. We hebben onze fietsen mee en gaan morgen de route rondom Maaslanden naar het nostalgische stadje Megen fietsen. We willen het lowrope parcours doen en het Escape Eiland, te hopen dat we weer van het eiland afkomen. Wat is het hier leuk en wat een avontuur! Mijn kinderen gaan als eerste, die kennen geen angst. Gezelligheid en actie met andere eenouders, daar hou ik nou van!"

ACTIVITEITEN
• Actiefpakket € 28,- p.p.:
Gezellige bbq-avond op het terras van het Beachhouse, leuke steptocht van 8 km en halve dag kanovaren langs de strandjes over de plas.
• Animatie inclusief:
welkomstmeeting met gratis drankje, struintocht door de omgeving (over een bruggetje, door de weilanden), volleybalwedstrijdje, voetbalwedstrijdje, obstacle run, waterspel en nog veel meer.
• Animatieteam:
in de zomer is er een animatieteam die voor jong
en oud leuke dingen organiseert zoals karaoke, bingo, spooktochten,
puzzeltocht, zeskampen en nog veel meer. Zij nemen je graag mee op ontdekkingstocht door het rivierengebied en bij aankomst kun je dan ook activiteiten boeken. Genoeg te beleven. Kom ook en ga er gezellig samen op uit!
• Ter plaatse te boeken:
Kanovaren, steppen, vlottenbouwen en -varen, boogschieten, klimmen en abseilen in combinatie met lowrope touwparcours, shoot-out, escape eiland, obstacle run, steppen, ATB of gewone fietstocht, boerengolf, banaanvaren, electrische sloepentocht, zeilen, suppen, waterskien, tuk en boot arrangement.
• Tips:
Step of fiets een rondje rondom de plas, neem een fietspontje en breng een bezoek aan oude dorpjes. Trek je wandelschoenen aan en struin door de weilanden met een potje boerengolf. Geniet op het terras bij het beachhouse van een verfrissend drankje en geniet van alle activiteiten op het water!

Camping Riverside ligt op een schiereiland in Appeltern in het rivierengebied de Gouden Ham. Dit waterrijke gebied ligt tussen de Maas en de Waal en biedt mogelijkheden tot het beoefenen van talrijke watersportactiviteiten.
Op een mooi groot veld met sanitaire voorzieningen hebben wij een leuk eenouderlaantje gereserveerd. Met een gezellig Beachhouse, eigen strandjes, een groot aanbod aan activiteiten en een leuk animatieteam gaan wij jullie vakantieweek onvergetelijk maken.

FACILITEITEN
• Sanitairgebouw met warme douches en wastafels dichtbij de kampeerplekken. Bij je boeking ontvang je 1 douchemunt per persoon per dag.
• Beachbar met terras, Snackcorner in het Beachhouse, Verkoop broodjes, Zwemplas met eigen strandjes, Airtrampoline, Beach-Volleybalveld, Verhuur zeilboten, Verhuur, motorbootjes, Verhuur electrosloepen.
Kampvuurplek midden op het kampeerveld waar je gezellig rondom bij elkaar kunt zitten.
• Supermarkt: In Maasbommel, op 10 minuten rijden

VERVOER
• Eigen vervoer.
• Afstand vanaf Utrecht: 100 km


 
Aankomstijden: Vanaf 15.00 - 22.00 uur
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00 uur
Verplichte bijkomende kosten
Boekingskosten € 19,50 pa
Lakenpakket € 9,50 pp
Locale heffingen Nederland € 2,20 pppn
Extra bij te boeken
Stroom € 4,50 pn
Stroom+koelkast € 8,50 pn
Keukenpakket € 5,00 pa
Handdoekenpakket € 8,00 pp
Schoonmaakkosten € 29,50 pa
Preferentie: dicht bij sanitair € 5,00 pa
Preferentie: schaduwplek € 5,00 pa
Preferentie: zonnige plek € 5,00 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 15,00 pa
Actiefpakket Riverside p.p. € 28,00 pa

Zomer 2019 Nachten
za 20 jul - za 27 jul Zomervakantie 2019 7 VOL
za 27 jul - za 03 aug Zomervakantie 2019 7 VOL
za 03 aug - za 10 aug Zomervakantie 2019 7 € 89,00 p.p.
za 10 aug - za 17 aug Zomervakantie 2019 7 VOL
za 17 aug - za 24 aug Zomervakantie 2019 7 VOL