Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

 

Freecamp Huurtent - Les SablesInformatie
Geniet van een vakantie vol zonneschijn en spannende activiteiten samen met een leuke groep eenouders. Logeer In de Bourgogne in een compleet ingerichte Freecamp Classic tent en ervaar het plezier van kamperen.
 

Activiteiten
• Animatie inclusief: welkomstmeeting met gratis drankje, kampvuur leren maken, knopen leren maken, avondspellen, een wandeling naar en door Seurre, spelmiddag, voetbalwedstrijdje, kampvuur met marshmellows. Meer uitleg over de animatie? Klik hier.
• Ter plaatse te boeken: Adventure Boottocht, Boogschieten, BBQ-avond, Happy hour. Wijnproeven, Suppen, Vlottenbouwen en –varen, Freek Footbike (steppen), city trip Beaune of Dyon, Wandelingen door de omgeving en Hamburgerparty. Meer uitleg over deze activiteiten? Klik dan hier.

Camping Les Sables ligt, met haar 30 ruime plaatsen, in de Franse Bourgogne op slechts 50 m van de rivier de Saône, met een Nederlandse beheerder en voornamelijk Nederlandse campinggasten. Op deze zonnige Franse camping kampeer je op de traditionele manier in een prachtige omgeving maar met de hedendaagse gemakken. In het rustige water van de Saône kun je heerlijk zwemmen. Dat gaan we dan ook zeker doen tijdens de kanotocht, het suppen of de adventure boottocht waar je met je groep een prachtige tocht over de rivier kunt varen. Onderweg leggen we even aan voor een picknick, duiken we in het water vanaf de boot en kun je vanaf het zonnedek met trapje makkelijk weer uit het water komen. Meer informatie vind je hier.


 
Aankomstijden: Vanaf 15.00 - 22.00 uur
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00 uur
Verplichte bijkomende kosten
Locale heffingen Frankrijk € 2,39 pppn
Lakenpakket € 10,50 pp
Boekingskosten € 19,50 pa
Extra bij te boeken
Schoonmaakkosten € 29,50 pa
Stroom € 5,25 pn
Stroom+koelkast € 9,25 pn
Keukenpakket € 5,00 pa
Handdoekenpakket € 8,00 pp
Kinderbedje+kinderstoel € 19,50 pa
Preferentie: dicht bij sanitair € 9,50 pa
Preferentie: schaduwplek € 9,50 pa
Preferentie: zonnige plek € 9,50 pa
Preferentie: spec. verzoek (vul verzoek in) € 19,50 pa

Zomer 2022 Nachten
za 16 jul - za 23 jul Zomervakantie 7 VOL
za 23 jul - za 30 jul Zomervakantie 7 VOL
za 30 jul - za 06 aug Zomervakantie 7 VOL
za 06 aug - za 13 aug Zomervakantie 7 VOL
za 13 aug - za 20 aug Zomervakantie 7 VOL
za 20 aug - za 27 aug Zomervakantie 7 VOL