Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

 

Freecamp Huurtent - HebalmInformatie
Bos, zuivere berglucht en een heerlijk zonnetje bovenop een berg en overnacht met je kids in een huurtent. Ga mee met de wandeling door het bos, beklim de rotsen, roetsj van de rodelbaan, bezoek Graz of neem een duik in het meertje.
 

Activiteiten
Actiefpakket bij te boeken à € 39,- p.p.: Rotsklimmen en abseilen, Boogschieten, BBQ-avond
Animatie inclusief: welkomstmeeting met gratis drankje, kampvuur leren maken, kennismakingsspel, wandelingen in de omgeving, spelmiddag, voetbalwedstrijdje, kampvuur met marshmellows.
Ter plaatse te boeken: Boogschieten, Klimmen en abseilen BBQ-avond, Mountainbiken, Happy hour.
Tips in de omgeving: rodelen op zomerrodelbaan of breng een bezoek aan Graz.

Camping Hebalm ligt, met 50 ruime plaatsen, op 1400 m hoogte in de bossen van de Hebalm, een prachtige berg in Karinthië. De camping is van een Nederlands echtpaar en er komen voornamelijk Nederlandse campinggasten. Op deze zonnige camping hoor je de koeien op de bergweiden loeien. Een zwemmeer op loopafstand waar je langs de waterkant lekker kunt zonnen. Omgeving met mooie meren, bossen en waar je leuke activiteiten kunt ondernemen.
Op de grens van Karinthë en Steiermark in het prachtige alpenland ligt deze camping, midden in de natuur, op 1300 m hoogte op een alm, de Hebalm. Er zijn ongeveer 100 ruime plekken en je hebt een weids uitzicht over de omliggende bergen en kunt tot wel 25 km ver kijken. Eekhoorns, herten en reeën kun je hier zomaar tegenkomen. Op een paar minuten loopafstand ben je bij de Hebalmsee, een meertje met natuurlijk zwemwater. Naast zuidelijke temperaturen van 25-30 graden overdag zijn de nachten hier heerlijk koel. De mensen zijn hier zeer gastvrij en het voelt hier als een tweede heimat waar je je al snel thuisvoelt. Meer informatie over de camping vind je hier

VERVOER
• Eigen vervoer
• Afstand vanaf Utrecht: 1146 km


 
Aankomstijden: Vanaf 15.00 - 22.00 uur
Vertrektijden: Voor uiterlijk 11.00 uur
Locale heffingen
Overheidsheffingen € 1,25 pppn
Lakenpakket € 9,50 pp
Boekingskosten € 19,50 pa

Zomer 2018 Nachten
za 04 aug - za 11 aug Zomervakantie Friends2Camp 7 VOL
za 11 aug - za 18 aug Zomervakantie Friends2Camp 7 VOL
za 18 aug - za 25 aug Zomervakantie Friends2Camp 7 VOL
za 25 aug - za 01 sep Zomervakantie Friends2Camp 7 VOL