Kampeervakanties voor eenoudergezinnen!

Friends2Camp Activiteiten
Samen er op uit en wat beleven!

Friends2Camp organiseert op alle vakantiebestemmingen spannende outdooractiviteiten.
De activiteiten worden begeleid door getrainde en bekwame instructeurs en onze reisleiding.

Wij hebben per camping een leuk actiefpakket samengesteld tegen een scherpe prijs die je bij het maken van je boeking gelijk kunt boeken. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Alle andere activiteiten boek je ter plaatse bij aankomst bij de reisleiding.

Activiteiten camping Riverside - Nederland:

- Kanovaren: Ga mee op safari in een Canadese kano. Ga zelf op ontdekking of volg de route aan de hand van puzzeltochtvragen.
- Steppen: Op een grote sportieve outdoorstep maken we een rondje om het recreatiegebied De Gouden ham waarbij we onderweg een oversteek over het water maken met een idyllisch fietspontje.
- Of huur een toerfiets-, ATB E-bike of tandem en volg de route die meekrijgt.
- Vlottenbouwen en –varen: staat altijd garant voor een hoop (water-) pret. Natuurlijk moet jullie bouwwerk te water worden gelaten, welk vlot blijft drijven en is het snelst aan de overkant?
- Boerengolf aan de Maas: Ga mee, trek erop uit in de mooie natuur van de uiterwaarden van de Maas. Loop tussen de grazende koeien door en volg ons boerengolf parcours. Lekker struinen door de weilanden, genieten van ouderwetse en ongedwongen gezelligheid.
- Zeilcursus: leer zelf zeilen op een polyvalk zeilboot of neem een opfrisuurtje als je in het verleden al hebt gezeild maar heb je iemand nodig die het je uitlegt hoe het ook alweer in elkaar steekt.
- Beleef een gezellig dagje op het water met een motorbootje of electrische sloep, leg aan bij een steiger en neem een verkoelende duik in het water. (eenvoudige bediening)
- Suppen: Gezellige groepsactiviteit waarbij jullie al staand peddelen op een grote Sup.
- Banaanvaren: met een ploegje lekker over het water achter een speedboot scheuren.
- Mogelijkheden om te waterskiën of te wakeboarden.
- Shoot Out (Hunt your friend:, een combinatie van boogschieten, paintbal en trefbal)
- Boogschiet Clinic waarbij je met een handboog-, kruisboog en een blaaspijp leert schieten.
- Escape Eiland: Op een totaal verlaten eiland wordt jullie team gedropt. D.m.v. puzzels, raadsels en teamwork moet je proberen om weer van het eiland af te komen.
- Klimmen in combinatie met Lowrope touwparcours: klim de hoogte in op onze klimtoren en beleef de kick van het abseilen! Op het Lowrope parcours beleef je een hindernisbaan op 1,5 meter hoogte waarbij je tussen de bomen klimt en balanceert.

Door de prachtige ligging aan het water en de vele recreatiemogelijkheden krijg je op camping Riverside een heerlijk vakantiegevoel. Het boeiende gebied heeft een nostalgisch karakter door haar imponerende dijken, rustgevende wandel- en fietsroutes en idyllische dorpjes.


ACTIEFPAKKET, vooraf bij te boeken
De actiefpakketten welke je bij boeking kunt bijboeken staan per camping omschreven:

Camping Riverside, Nederland:
• Actiefpakket bij te boeken à € 28,- p.p.: Gezellige bbq-avond op het terras van het Beachhouse, leuke steptocht van 8 km en halve dag kanovaren langs de strandjes over de plas.

Aansprakelijkheid

De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten binnen of buiten het in deze informatie en/of op onze websites vermelde programma's, gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de medewerkers van onze campings wordt georganiseerd.

De deelnemende campings noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen.

Het uitvoeren van onze activiteiten is altijd afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden of gebeurtenissen van buitenaf waar wij geen invloed op hebben. Wij zullen echter altijd proberen, indien een activiteit niet door kan gaan, een gelijkwaardig alternatief aan te bieden.